Soda caustica fulgi


Produsul va fi livrat
Miercuri, 19 Iunie Cere oferta


Descriere

Formulă chimică: NaOH

Descriere: substanţă solidă, albă, fără miros

Utilizări: agent intermediar pentru fabricarea produselor chimice organice şi anorganice, industria celulozei şi hârtiei; industria metalurgică ; industria cosmetic ă, la fabricarea săpunurilor, regulator de pH (pentru tratarea apelor reziduale), agent pentru regenerarea raşinilor schimbătoare de ioni, catalizator, agent de curăţare (industria alimentară, curăţare de sticle, agent de curăţare în spaţiile private), agent pentru decapare, etc.

Recomandări: se recomandă manipularea acesteia cu respectarea măsurilor de securitate a muncii, referitoare la substanţele corozive. Se va utiliza echipament de protecţie individuală corespunzator deoarece cauzează arsuri grave asupra pielii şi lezarea ochilor. În caz de stropire, locul se va spăla cu multă apă şi se va solicita asistenţă medicală.

CAS Nr. 1310-73-2
EINECS Nr. 215-185-5

 

CONDIŢII TEHNICE DE CALITATE

Hidroxid de sodiu fulgi

%

Concentraţie hidroxid de sodiu

≥ 98.5

Punct de fierbere

1388 0C

Punct de topire

3220C

 

Ambalare: Saci de polietilenă sudaţi/cusuţi, paletizaţi în folie de polietilenă, câte 25 de saci; Saci de polietilenă sudaţi/ cusuţi, paletizaţi în folie de polietilenă, câte 40 de saci;

Marcare: Denumirea etichetei: HIDROXID DE SODIU

Cuvânt de avertizare: PERICOL

Simbol de pericol:

Clasă de pericol: C-Coroziv

Faze de risc: R 35

Depozitare: se pastrează în ambalajul original, închis etanş, în locuri bine ventilate, ferite de umezeală, departe de produsele alimentare. Produsul se poate livra şi paletizat. Depozitarea se face în locuri special amenajate. Depozitele vor fi prevăzute cu spaţii şi mijloace adecvate pentru păstrarea şi utilizarea substanţelor neutralizante, necesare în cazul pierderilor accidentale. Temperatura de depozitare se recomandă să nu depasească 60 grade C. Depozitaţi produsul departe de îndemana copiilor, separat de produse alimentare.

Transport: Hidroxidul de sodiu poate fi transportat în conformitate cu reglementările de transport pentru mărfuri periculoase , clasa de pericol 8, substanţă corozivă.

Termen de garanţie: 36 luni de la data fabricaţiei.

Alte produse chimice industriale

Se incarca..

Suna acum

Produsul a fost adaugat in cos!