Hipoclorit de sodiu - dezinfectant sol. 1.25%


Produsul va fi livrat
Vineri, 24 Mai Cere oferta


Descriere

Conform Ordinului nr 525/2020 emis de Ministerul Sanatatii, in vigoare din 30 martie 2020, valabil pentru o perioada de 180 de zile, BADS pune la dispozitia clientilor sai produsul dezinfectant de tip Biocid TP2 - hipoclorit de sodiu sol. 1.25% clor activ numai pentru utilizare bactericida si fungicida dovedita

Formulă chimică: NaOCl

Descriere: lichid limpede, galben, miros specific de clor.

Utilizări: agent dezinfectare pentru suprafete tari de exterior

Indicatii de folosire si dozaj: TP2 - dezinfectant si algicide care nu sunt destinate aplicarii directe la oameni sau animale. Produsul hipoclorit de sodiu solutie 1.25% poate fi utilizat ca atare fara a fi diluat. 
Mod de utilizare
Suprafete: Se aplica solutia direct pe zona/suprafata care trebuie dezinfectata si se distribuie uniform solutia pe intreaga suprafata. Se lasa sa actioneze timp de 15-60 de minute. Pentru 1 mp suprafata neteza/lucioasa sunt necesari 50 ml solutie, iar pentru suprafetele rugoase consumul creste pana la 0.5l/mp.

Recomandări: Asigurati in spatiile de lucru inchise o buna ventilatie generala si locala. Prevedeti dusuri si fantani pentru spalari oculare in vecinatatea zonelor de lucru. Utilizati echipament de protectie individual corespunzator. 

Evitati degradarea ambalajelor in timpul manipularii. Este interzis consumul de alimente, bautura, fumatul in timpul lucrului cu acest produs.

CAS Nr. 7681-52-9
EINECS 231-668-3

 

CONDIŢII TEHNICE DE CALITATE

Hipoclorit de sodiu

Parametri

Densitate

1,3 g/cm3 (21.2 °C)

pH

12.5 – 13

Temperatură de fierbere

Neaplicabil

Punctul de topire

-28.9°C

 

Ambalare: Butoaie, canistre din material plastic (recomandate pentru hipoclorit de sodiu), ambalaje compozite cu recipient interior din material plastic, sticla, portelan sau gresie recomandata pentru hipoclorit de sodiu, RMV (recipient mare pentru transport in vrac, ce nu depaseste capacitatea de 3 m3 ), cisterne din otel captusite cu cauciuc sau PVC

Marcare:

Denumirea etichetei: HIPLOCLORIT DE SODIU SOLUTIE 1.25% CLOR ACTIV

- Cuvant de avertizare: PERICOL 

- Simbol de pericol: 

Depozitare: Produsul se pastreaza in ambalajul original sau in rezervoare protejate anticoroziv, ferit de surse de caldura si lumina. Produsul se va depozita si pastra in spatii special amenajate la temperaturi de max. 350 C, bine ventilate. Rezervoarele vor fi prevazute cu stropire pentru mentinerea produsului sub limita temperaturii de descompunere. Vor exista cuve de retentie care sa asigure preluarea cantitatii deversate in caz de imprastiere accidentala. Deasemenea este necesara existenta substantelor si mijloacelor pentru neutralizarea eventualelor deversari accidentale (substante de neutralizare: uree, solutii de tiosulfit sau bisulfit de sodiu, pirosulfit de sodiu, sulfit de sodiu). Gradul de umplere al ambalajului este de max. 94%. Produsul nu se depoziteaza o perioada indelungata datorita descompunerii sale in timp. Ambalajele cu produs se pastreaza departe de indemana copiilor.

Transport: ADR

 

Nr. UN /Nr. HI 1791/ 80

8 / C9 – lichid coroziv

- Clasa / Cod de clasificare

- Denumirea produsului

HIPOCLORIT IN SOLUTIE

- Grupa de ambalare II

substanta cu periculozitate medie la ambalare

- Eticheta

8


Termen de garanţie
: 3 ani

Alte produse chimice industriale

Se incarca..

Suna acum

Produsul a fost adaugat in cos!