Hipoclorit de sodiu concentrat sol. 12.5%


Produsul va fi livrat
Miercuri, 19 Iunie Cere oferta


Descriere

Formulă chimică: NaOCl

Descriere: lichid limpede, galben, miros specific de clor.

Utilizări: Agent pentru curățare și dezinfectare: aplicare pentru uzul casnic, tratarea apei potabile, reziduale, din piscine și dezinfectant pentru instalațiile sanitare, intermediar pentru fabricarea altor produse chimice, Agent de înălbire: industria textilă, celuloza și hârtie.

Recomandări: Asigurati in spatiile de lucru inchise o buna ventilatie generala si locala. Prevedeti dusuri si fantani pentru spalari oculare in vecinatatea zonelor de lucru. Utilizati echipament de protectie individual corespunzator. 

Evitati degradarea ambalajelor in timpul manipularii. Este interzis consumul de alimente, bautura, fumatul in timpul lucrului cu acest produs.

CAS Nr. 7681-52-9
EINECS 231-668-3

 

CONDIŢII TEHNICE DE CALITATE

Hipoclorit de sodiu

Parametri

Densitate

1,3 g/cm3 (21.2 °C)

pH

12.5 – 13

Temperatură de fierbere

Neaplicabil

Punctul de topire

-28.9°C

 

Ambalare: Butoaie, canistre din material plastic (recomandate pentru hipoclorit de sodiu), ambalaje compozite cu recipient interior din material plastic, sticla, portelan sau gresie recomandata pentru hipoclorit de sodiu, RMV (recipient mare pentru transport in vrac, ce nu depaseste capacitatea de 3 m3 ), cisterne din otel captusite cu cauciuc sau PVC

Marcare:

Denumirea etichetei: HIPLOCLORIT DE SODIU SOLUTIE 12.5% CLOR ACTIV

- Cuvant de avertizare: PERICOL 

- Simbol de pericol: 

Depozitare: Produsul se pastreaza in ambalajul original sau in rezervoare protejate anticoroziv, ferit de surse de caldura si lumina. Produsul se va depozita si pastra in spatii special amenajate la temperaturi de max. 350 C, bine ventilate. Rezervoarele vor fi prevazute cu stropire pentru mentinerea produsului sub limita temperaturii de descompunere. Vor exista cuve de retentie care sa asigure preluarea cantitatii deversate in caz de imprastiere accidentala. Deasemenea este necesara existenta substantelor si mijloacelor pentru neutralizarea eventualelor deversari accidentale (substante de neutralizare: uree, solutii de tiosulfit sau bisulfit de sodiu, pirosulfit de sodiu, sulfit de sodiu). Gradul de umplere al ambalajului este de max. 94%. Produsul nu se depoziteaza o perioada indelungata datorita descompunerii sale in timp. Ambalajele cu produs se pastreaza departe de indemana copiilor.

Transport: ADR

 

Nr. UN /Nr. HI 1791/ 80

8 / C9 – lichid coroziv

- Clasa / Cod de clasificare

- Denumirea produsului

HIPOCLORIT IN SOLUTIE

- Grupa de ambalare II

substanta cu periculozitate medie la ambalare

- Eticheta

8


Termen de garanţie
: 3 ani

Alte produse chimice industriale

Se incarca..

Suna acum

Produsul a fost adaugat in cos!