Lesie de soda


Produsul va fi livrat
Miercuri, 6 Martie Cere oferta


Descriere

Formula chimică : NaOH

Descriere : lichid limped, incolor si inodor. 

Utilizări: regulator de pH (pentru tratarea apelor reziduale), agent de curatare (industria alimentara, curatare de sticle, agent de curatare in spatiile private), agent intermediar pentru fabricarea produselor chimice organice si anorganice, industria celulozei si hartiei; industria metalurgica; industria cosmetic - pentru fabricarea sapunurilor, agent pentru regenerarea rasinilor schimbatoare de ioni, catalizator s.a.

Recomandări: Manipularea produsului se face cu maxima precautie. Personalul care desfasoara activitiati specifice cu acest produs va fi instruit corespunzator, respectiv i se va prezenta un set de masuri ce vor fi respectate la manipularea produsului, dar si aplicarea masurilor de prim ajutor. Personalul va utiliza echipament de protectie individual, ochelari de protectie, manusi de protective. Spatiile de lucru inchise vor fi doatate cu sisteme de ventilatie generala si locala.

CAS Nr. 1310-73-2
EINECS Nr. 215-185-5

 

CONDIŢII TEHNICE DE CALITATE

Parametrii

Specificaţii

Densitate

1.33 -1.53

ex. (NaOH sol. 50% = 1.53 g/cm3; NaOH sol. 30% = 1.33g/cm3)

 

pH

14

Punct de cristalizare

0-220C

Punct de fierbere

117-147 0C

 

Ambalare :

Cisterne din otel-inox protejate anticoroziv, prevazute cu serpentine de incalzire (daca este cazul, in functie de concentratia produsului si de temperatura mediului), necesare decongelarii produsului, la descarcare pe timp friguros;

Autocisterne; Recipienti polipropilena;

Alte ambalaje ale clientului care asigura integritatea cantitativa si calitativa a produsului. Depozitare : Cantitatile mari de produs se depoziteaza si se pastreaza in rezervoare de capacitate corespunzatoare, in locuri special amenajate (depozite). Depozitele vor fi prevazute cu spatii si mijloace adecvate pentru pastrarea si utilizarea substantelor neutralizante, necesare in cazul pierderilor accidentale. Se va evita deteriorarea fizică a containerelor, in timpul manipularii.

 

Marcare :

Denumirea etichetei: HIDROXID DE SODIU (solutie)

Cuvant de avertizare:

PERICOL Simbol de pericol: 

GHS 05 - coroziv

Fraze de pericol: H 314: Provoaca arsuri grave ale pielii si lezarea ochilor.

H 290: Poate fi coroziv pentru metale.

Transport : Hidroxidul de sodiu poate fi transportat în conformitate cu reglementările de transport pentru mărfuri periculoase, clasa de pericol 8, substanţă corozivă.

Termen de garantie: 36 de luni

Alte produse chimice industriale

Se incarca..

Suna acum

Produsul a fost adaugat in cos!